Community

Embodied Living Community är en plats för dig som längtar efter ett liv med mer närvaro, helande, inre välbefinnande och framför allt – inre lätthet.
En plats där DU kan landa mjukt.

I Embodied Living får du, till ett fast lågt månadspris, tillgång till ett bibliotek i ständig utveckling med noggrant utvalda Yogaklasser, Meditationer, free-dance /Embodied Movement pass, andningsövningar samt live evenemang som alla kretsar kring återhämtning och att träffa dig själv precis där du är.

I Medlemsklubben är alla filer och Live-klasser på Engelska.

 

Vem är Medlemsklubben Embodied Living till för?

  • Medlemsklubben – Embodied Living är för alla som medvetet arbetar för att skapa mer koppling mellan kropp, sinne och hjärta.
  • För dig som letar efter verktyg för att lättare hitta avkoppling, lugn och lätthet
  • För dig som längtar efter att hitta tillbaka till makt, styrka och glädje…
  • För dig som vill dyka djupare in i din självutvecklingsprocess.
  • För dig som vill ha självreglerande verktyg för att lugna nervsystemet…
  • För dig som längtar efter en mjuk plats att landa på och möta sig själv i en fullspäckad vardag

Vad är Embodiment och vad innebär det att leva “Embodied”?

Embodiment betyder Förkroppsligande! Och det handlar om att kunna uppmärksamma din kropp, förstå hur den mår och vad den försöker berätta för dig. Det handlar om att utforska, känna och lyssna på fysiska förnimmelser, känslor och inre bildspråk.

Förkroppsligande är, i sin enklaste form, att leva i kroppen. De flesta av oss är tränade att ignorera många av våra inre förnimmelser och vad kroppen säger till oss, så att vi kan följa levnadsreglerna och möta yttre krav och förväntningar.

När var sista gången du kände dig riktigt kopplad till din kropps förnimmelser och fullt medveten om nuet?

En starkare känsla av förkroppsligande kommer att hjälpa dig att öka din förmåga att uppleva glädje, säkerhet och välbefinnande. Det hjälper dig att känna lukten av blommorna, se glädjen i de små sakerna, stora sakerna och upplevelserna, att få kontakt med andra och att bättre kunna njuta av livet i allmänhet.

Förkroppsligande skapar motståndskraft, och ju mer du kan vara med din kropp och lyssna på den – desto bättre förberedd kommer du att vara för att läka dig själv och göra svåra upplevelser i framtiden lättare för dig att övervinna.

Embodiment utforskar förhållandet mellan vår fysiska varelse och vår energi/energier. Det handlar om samspelet mellan vår kropp, våra tankar och handlingar.

Kallar resan, Embodiment och utvecklingen på dig?

Through Embodied Living I get continuity in my everyday quest for well-being. Having online access to yoga classes, breathwork, meditations and free dance sessions allows me to structure my workout (mental as well as physical) according to my own needs. From home I can enter the safe space of Embodied Living whenever I feel or need to – no transportation needed, no calculating time or need to push myself. Sometimes I repeat the same yoga session over and over, other times I explore the library and challenge myself. And I always look forward to the live sessions!

Som medlem av Embodied Living har du tillgång dygnet runt till ett ständigt utvecklande bibliotek med: 

Meditationer

Yoga pass

Breathwork

Embodied Movement