Embodied Movement & KENSHŌ Breathwork

Längtar du efter att uppleva mer lätthet, inre frid och glädje i livet? Då kan denna session vara något för dig.

Embodied movement handlar om att utforska och uppmärksamma din kropp, att förstå hur den mår och vad den försöker berätta för dig. Det handlar om att utforska, känna och lyssna på fysiska förnimmelser från din kropp och dina känslor. Vår andning är vägen till en hållbar kropp. Att skapa en medvetenhet om andning är av stor betydelse för oss och för vår förmåga att känna våra kroppar och vårt inre känsloliv. Andningen är porten till våra känslor och kopplingen mellan kropp och sinne som förbinder det medvetna och det omedvetna inom oss.


Hur föregår en session?

 denna session använder vi element från Kroppsterapi, autentisk rörelse, andningsarbete och upplevelsen av att vara dig i din kropp. Du blir guidad på en resa in i kroppen och in i ditt undermedvetna där vi tillsammans kan komma åt eventuella undertryckta känslor, trauman och fastlåst energi. Härifrån kan du hitta och använda dina inre resurser. 

Genom att arbeta på djupet med andningen, ljudet och rörelsen kan vi skapa en känsla av inre lugn och lätthet

Vi börjar med ett kort samtal om vad du vill med Sessionen. Efter detta börjar vi vårt pass med en kort meditation tillsammans. varefter jag guidar dig genom rörelse och andning.

Via andningen leds du ner i din kropp. Jag vill se var det finns behov av rörelse och möjlighet att komma i kontakt med spänningar, undertryckta känslor och dolda minnen i kroppen.

Hur mycket som händer under själva passet beror på hur djupt vi kan komma in i kroppen med andningen och vad du är redo att komma i kontakt med.

Jag guidar dig på ett tryggt sätt, och hjälper dig skapa en djupare kontakt med dig själv och din kropp.

Själva passet varar totalt ca 90 minuter inklusive uppstarts samtalet och landning efter passet.

Du är fullt påklädd under passet. (Kom gärna i mjuka kläder som du kan röra dig i)

Tack för din hjälp, Kirstine! Jag hade tidigare försökt men inte lyckats bli av med de spänningar som jag bar på. Jag visste också att jag behövde något annat än att prata, analysera och förstå mina upplevelser, det var jag klar med. Med din hjälp kom jag åt det som hade frusit fast i min kropp och som gjorde ont och i din närvaro kände jag mig trygg nog att känna efter, gråta ut och släppa.