fbpx
Kroppsterapi

Kroppsterapi

KROPPSTERAPI

En Kroppsterapi-behandling hos Balance Room passar både för dig som lider av fysiska smärtor i t.ex. rygg eller nacke, för dig som vill få hjälp att frigöra en mer känslomässig eller mental blockering genom kroppsbehandling, eller för dig som vill ha hjälp med någon psykisk problematik så som stress, ångest eller liknande.

TOTUM Kroppsterapi är en effektiv, djupgående och förlösande massageform. Behandlingsformen kombinerar akupressur, zonterapi, meridianmassage, muskelavslappning, andningsteknik och frigörande i leder. Genom att kombinera massage och terapi kan fysiska och psykiska spänningar lösas och ger härmed kroppen en chans att påskynda sin egen läkningsprocess.

Kroppsterapi är en behandlingsform som skapar utrymme för att se helhet där fokus ligger på både det fysiska och psykiska.

varighed 55 min.

Kroppsterapi

BOKA BEHANDLING

 

Avbokning ska ske minst 24 timmar före bokad behandling. Vid senare avbokning debiteras hela beloppet.
Genom att göra en bokning godkänner du vår integritetspolicy.

Loading...

Be Activated

BE ACTIVATED

Vid skada, förslitning eller mental stress försöker kroppen ofta på egen hand att kompensera försvagningen vilket ofta leder till överbelastning, värk och smärta.
Be Activated (MuskelAktivering) är en behandlingsform som genom aktivering av svaga och för lågt verksamma muskler, hjälper dig komma bort ifrån att kroppen på ett negativt sätt felkompenserar.
Den direkta effekten vid behandling är både ökad muskelstyrka i dessa svaga muskler samt ökad rörelseförmåga och/eller smidighet.

Behandlingen hjälper och påskyndar kroppen att komma bort från dåliga mönster som ofta är en bakomliggande orsak till kroniska smärtor.
Be Activated används framgångsrikt som metod av elitidrottare för att minska skaderisk och ge ökad prestationsförmåga.

Be Activated behandling kan hjälpa dig till:

 • Ökad muskelstyrka
 • Förbättrad koordination och balans
 • Ökad flexibilitet
 • Minskad skaderisk
 • Minskade smärtor

Be Activated är utvecklat av sydafrikanen Douglas Heel

varighed 25 eller 55 min

Yoga Massage

YOGA MASSAGE

Yoga Massage är en allsidig massageteknik som genomförs i ett naturligt, rytmiskt och rörelsebaserat mönster.

Det är en djupgående behandlingsform som genom en blandning av akupressur, stretch och värme strävar mot att naturligt öppna upp i leder och balansera kroppens meridianbanor.
När man genomgår en Yoga Massage-behandling frigörs spänningar och blockeringar i kroppen. Den har även en förbättrande effekt på matsmältningen och leder till en positiv nedtoning av de inre organen, vilket skapar ett harmonisk tillstånd av välbefinnande för både kropp och själ.
Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Behandligen sker fullt påklädd och liggande på en tjockare matta. Detta möjliggör att jag under behandlingen kan röra mig runt omkring dig och kan använda händer, fingrar, armbågar, knän till stretch och tryck. Akupressuren och rytmen väcker kroppens naturliga rörelsemönster och tillåter kroppens celler att återfinna sin optimala funktion.

Yoga Massage behandlar och avhjälper

 • Rygg- och nackproblem
 • Ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder
 • Stress och sömnproblem

Den assisterade stretching du upplever under en Yoga Massage-behandling är utmärkt för att hjälpa dig att öppna upp och slappna av djupare än normalt.

 

varighed: 50 min

“Yoga Massage-behandlingen gav mig upplevelsen av att gå på ett dynamiskt yogapass där din enda uppgift är att ligga ner, slappna av och att fokusera på andetaget.

Med smidighet och innerlighet guidas du tryggt genom varje rörelse. Yogamassagen har gett mig en känsla av helhet och närvaro!”

Gunilla Carsten, Malmö

Access Bars

ACCESS BARS

Access Bars är en djupt avslappnande och utrensande energibehandling, som utan ansträngning från dig som får behandlingen sätter igång energiflödet i kroppen.

Under behandlingen får 32 olika punkter (Bars) på huvudet och ansiktet en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor och idéer. Många upplever efter behandlingen att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att de är mer avslappnade och att de har mer energi och glädje.  Access Bars-behandling används även mot stress och kronisk värk.

Behandlingen tar 50 minuter där du ligger påklädd under en filt på en massagebänk.

Access Bars-behandling kan bidra till:

 • minskad oro och stress 
 • ny energi och ork
 • att lösa upp blockeringar, emotionella, fysiska, psykiska & själsliga
 • djupare sömn
 • ökat välmående 
 • ökad medvetenhet
 • förbättrad självkänsla och kroppskännedom
 • ökad livsglädje

Kontakt

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X