Kroppsterapi

Kroppsterapi

TOTUM KROPPSTERAPI

En Kroppsterapi-behandling hos Balance Room tar utgångspunkt i DIG, var DU er i livet och vad du kan tänkas ha med dig i ditt bagage. Din kropp är en avspegling av ditt liv – både fysiskt och psykiskt.

Behandlingen passar både för dig som lider av fysiska smärtor i t.ex. rygg eller nacke, för dig som har migrän, för dig som vill få hjälp att frigöra en mer känslomässig eller mental blockering genom kroppsbehandling eller för dig som vill ha hjälp med någon psykisk problematik så som stress, ångest eller liknande. Och såklart även för dig som “bara” är nyfiken.

 

TOTUM Kroppsterapi är en effektiv, djupgående och förlösande massageform. Behandlingsformen kombinerar akupressur, zonterapi, meridianmassage, muskelavslappning, andningsteknik och frigörande i leder. Genom att kombinera massage och terapi kan fysiska och psykiska spänningar lösas och ger härmed kroppen en chans att påskynda sin egen läkningsprocess.

Kroppsterapi är en behandlingsform som skapar utrymme för att se helhet där fokus ligger på både det fysiska och psykiska.

 

En Kroppsterapi-behandling hos Balance Room

Vi börjar alltid med ett samtal där vi tillsammans pratar igenom var du befinner dig just nu, eventuella utmaningar du upplever och står inför samt vad du gärna vill ha hjälp med.

Under behandlingen arbetar vi djupgående med hela din kropp utifrån filosofin att spänningar i en del av kroppen påverkar flera delar av kroppen. Vi genomgår det tillsammans och försöker lindra symptomen där de upplevs samtidigt som vi söker efter, och behandlar, roten till problemet om vi finner att det uppenbarar sig i andra delar av kroppen.

Behandlingen avslutas ofta med att du får några minuter för dig själv i vila på massagebänken för att märka av hur kroppen känns och vilka eventuella förändringar du upplever i den direkt efter behandlingen, innan du kommer tillbaka till verkligheten i rummet.

Vi har tystnadsplikt, så allt som kommer upp i våra samtal och under behandlingen stannar i rummet.

Kroppsterapi

Access Bars

ACCESS BARS

Access Bars är en djupt avslappnande och utrensande energibehandling, som utan ansträngning från dig som får behandlingen sätter igång energiflödet i kroppen.

Under behandlingen får 32 olika punkter (Bars) på huvudet och ansiktet en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor och idéer. Många upplever efter behandlingen att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att de är mer avslappnade och att de har mer energi och glädje.  Access Bars-behandling används även mot stress och kronisk värk.

Behandlingen tar 50 minuter där du ligger påklädd under en filt på en massagebänk.

Access Bars-behandling kan bidra till:

  • minskad oro och stress 
  • ny energi och ork
  • att lösa upp blockeringar, emotionella, fysiska, psykiska & själsliga
  • djupare sömn
  • ökat välmående 
  • ökad medvetenhet
  • förbättrad självkänsla och kroppskännedom
  • ökad livsglädje

Kontakt

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X