UNFOLD

Kvinnocirkel med fokus på närvaro, medvetenhet, egenkärlek och gemenskap.

Skulle du vilja vara en del av ett kärleksfullt Hjärterum tillsammans med en grupp andra kvinnor? Och känner du dig attraherad av ämnen som sensitivitet, ritualer, maskulina och feminina energier och egenkärlek? 

Kvinnocirkeln är för dig som identifierar dig som kvinna och som är nyfiken på och klar till att utforska och folda ut din essens. 

Du är välkommen oavsett ålder och oavsett om du har erfarenhet av kvinnocirklar sen tidigare.

Idén om en kvinnocirkel har levt i mig ganska länge. I min klinik träffar jag ofta människor som känner sig annorlunda, annorlunda för att de har den sårbarhet och känslighet som de har. Och en längtan efter något mer, att bli sedd och hörd. En känsla som de definitivt inte är ensamma om men som kan kännas ensamt eftersom det inte alltid är lätt att dela med sig av sårbarheten.

Mitt hjärta slår för att skapa det rum där det finns utrymme för oss alla precis som vi är, att dela vår sårbarhet utan att bli dömd eller analyserade.

Kvinnocirkeln är en 6 månader lång resa med självutveckling och fördjupning.

Ämnen vi kommer att arbeta med är bland annat: Det öppna rummet. Tillit, gränser och gränssättning, kraften i din röst, närvaro och nyfikenhet och Maskulina och Feminina energier. Egenkärlek och själslig näring.
Gemensamt för varje gång är att vi arbetar med att förkroppsliga (embody) så du bättre kan integrera dina insikter och den nya visdomen som du får via din kropp och i relationen med andra i gruppen. Detta gör vi genom bla: 

 • Samtal och delinger
 • Embodied movement & Yoga
 • Meditation
 • Breathwork
 • Ceremonier
 • Refleksionsövningar

Emellan varje träff får du en meditation och/eller reflektionsövning som du kan arbeta med till nästa träff. 

Det blir en transformerande och vacker resa in i djupet – in i din essens. Tillsammans med andra likasinnade kvinnor i ett rum där du är hållen i din process. 

I kvinnocirklen möts vi med ett öppet hjärta med andra kvinnor. Vi tar emot, lyssnar, känner och stödjer varandra. Tillsammans lyfter vi energin. Som spaceholder kommer Kirstine se till att hålla ett kärleksfullt och helande rum med plats för DIG. 

Datum

1 sep 2024

22  sep 2024 

6 okt 2024

10 nov 2024

1 dec 2024 

5 januari 2025 

Vi träffas i cirkeln en söndag i månaden.

Alla dagar är kl. 10.00 – 15.00 inklusive ca. 45 min lunch. 

Jag erbjuder kaffe, te samt lite lätta snacks som frukt, nötter eller liknande. Vill du ha en stadigare lunch kan du ta med det själv, eller köpa i omkringliggande cafeer. 

Pris 6665,-

Anmäl dig innan 15. juni 2024 och spar 800 kr. 

Det är möjligt att dela upp betalningen. Vill du höra mer är du alltid välkommen till att kontakta mig.  

kirstine@balanceroom.se
eller ring på 040-400 144

Allt detta får du: 

 • 6 tematiska moduler som behandlar olika delar av att vara människa, kvinna, själ i en kropp
 • En sluten kvinnlig krets av likasinnade kvinnor i ett säkert utrymme, redo att stödja dig på din resa, i en energi som ger näring åt själen.
 • Regelbunden sparring och vägledning med Kirstine och de andra kvinnorna genom hela processen
 • Varje månad får du övningar och/eller meditationer och kontinuerlig input för din process
 • Tillgång till en sluten online grupp bara för oss i cirklen
 • Online meditationer och övningar som du har tillgång till 24/7

Din space holder – Kirstine Ilum

Dans, rörelse och meditation har alltid varit en stor del av mitt liv. Så länge jag kan minnas har jag alltid varit nyfiken på människor och människokroppen och jag har alltid älskat att observera hur vi står och rör oss och blir rörda. 

I mitt arbete som kropps – och traumaterapeut, rörelses facilitator håller jag rum för människor i deras processer. I dessa många möten och djupa inre processor, och såväl som min egen resa, har jag fått många fler insikter och djupare lager i mitt arbete med den mänskliga kroppen, sinnet och själen.

Utöver att driva Balance Room är jag även en del av undervisar teamet på Totum – Skola för Kroppsterapi i Köpenhamn.

Kirstine Ilum – Balance Room.
kirstine@balanceroom.se

Jag tror på helande genom rörelse, andning, ljud, stillhet, att få uttrycka våra känslor, nyfikenhet och kärlek. Resurser som finns inom oss alla. Vi klarar mycket ensamma, men genom gemenskap, samvaro och spegling kan vi SÅ mycket mer.