Workshops & Kurser

OBS - på grund av COVID19 har vi inställt alla yoga klasser.
Vi återkommer med nya tilltag i 2021

Varmt välkommen!

Sensitive Flow

med Kirstine Ilum

Tisdagar kl. 17.30-19.00


_______________________

Vad är Sensitive Flow?

Sensitive Flow is an embodied, explorative and playful yoga based practice. It combines elements from; authentic movement, breath-work, mantra and the felt experience of being a human body. In this class you are invited to journey into the rhythm of your own body. Allow yourself to explore and play and allow the practice to become a call to come home to your self.

The class is taught in English

MediYoga

Lunch-klasser

TORSDAGAR 12.00-13.00

_______________________

Få hjälp med din stress – återfinn balans, ro och välmående genom MediYoga

Yoga är ett fantastiskt verktyg om man vill minska stressen i kroppen och främja återhämtning och läkning.
MediYoga är en lugn, inkännande och lättillgänglig yogaform där vi jobbar fysiskt, psykisk och själsligt med kroppen.
Den är speciellt utformad för att användas för stressreducering vid all form av stress. Du lär dig ett lätt och bra MediYoga-program som hjälper dig att lära känna yoga både som terapi och som träningsform.

Yogapassen stärker kroppen och minskar stressen så att din kropp och ditt sinne kan fungera på bästa sätt. Målet med kursen är att skapa balans på djupet och för att därigenom ge plats till den starka livskraft som finns inom oss.

När det ibland är stökigt och stressigt runtomkring oss, handlar det ofta om att hitta tillbaka till det vi värdesätter och vill ha i livet – att ta sikte på det, och hitta tillbaka till mening, lust och välbefinnande i vardagen.

Yoga kommer att hjälpa dig skapa stabilitet och fokus för att öka förmågan att styra livet i den riktning som du önskar.

 

MediYoga (Medicinsk Yoga) är en lugn, mjuk yogaform som fokuserar på andning, avslappning, rörelser och meditation. Den är utformad för att enkelt kunna utövas sittande på matta eller stol. MediYoga fungerar på unga som gamla och oavsett kroppstyp, smidighet eller förkunskaper.
Verktygen som MediYoga erbjuder dig skall vara lätta att förstå och förhoppningsvis bli en central del i din resa mot en förbättrad hälsa och balans i din kropp.
MediYoga eftersträvar att, genom regelbunden träning, minska och i positiv riktning påverka såväl fysiska smärtor som mentala och emotionella obalanser.

Alla nivåer är välkomna.

In till Kärnan

-LÄR DIG ATT MEDITERA OCH SKAPA DIN EGEN PRAKTIK.

JUST NU ÄR DENNA KURS INTE INPLANERAD KOMMANDE TERMIN
-är du intresserad av denna kurs maila gärna till kirstine@balanceroom.se 

 

Under dessa 4 veckor lär du dig enkla meditations-tekniker som du lätt kan integrera i din vardag, och således fortsätta på egen hand.

 • Du kommer att lära dig förbereda din kropp och ditt sinne för meditation
 • Du kommer få hjälp att hitta en meditations-ställning som passar just dig
 • Du får en guidad meditations- och andningsövning som ljudfil att på egen hand meditera med hemma
 • Du kommer att lära dig slappna av i dig själv och i de känslor som kan uppstå under meditation

Meditation är som en resa in till kärnan av dig själv. Du kommer att lära dig att bli mer avslappnad och närvarande i dig själv samt att förbättra din koncentrationsförmåga.

Personlig Träning & Yoga 1:1

Personlig Träning

med Kirstine Ilum

Bra förändringar är förändringar som är INSPIRERANDE, MOTIVERANDE, ROLIGA att genomföra och bidrar till att SKAPA NYA VANOR!

Låt mig hjälpa dig att komma i balans med ett personligt träningsupplägg och vara med dig på resan mot en hållbar livsstil.

Med ett personligt träningsupplägg skräddarsyr jag ett program baserat på dina förutsättningar och uppsatta mål. Jag använder mig av de kompetenser och erfarenheter jag samlat på mig under mina 15+ år som professionell dansare och pedagog för att hitta rätt väg för dig. Vi hämtar övningar och redskap från Pilates, Balett, Modern Dans, Funktionell träning, Muskel Aktivering, Yoga samt Meditation och kombinerar det med konditionsträning i form av gång, löpning eller cykling för att uppnå bästa möjliga resultat för dig. Ett personligt träningsupplägg ingår vid köp av klippkort.

 

Detta får du genom ditt Personliga träningsupplägg hos mig.

 • Enskilt uppstartsmöte innan vi träningsstart
 • Skräddarsytt träningsupplägg och kontinuerligt tillägg av övningar och utmaningar under träningsuppläggets gång
 • Personliga träningslösningar som kan utövas på platser som passar dig, både ute och inne
 • E-bok med inspiration till hälsosamma recept
 • Kontinuerlig vägledning under träningsuppläggets gång via mail
 • Möjlighet till och bra rabatter på eventuellt kompletterande kroppsbehandlingar
 • Avslutande uppsamlingmöte inkluderande planering av din egen framtida träning, dina motivationsfaktorer och målsättning

Kontakt

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X