Kroppsterapi balance room

Vad är Kroppsterapi hos Balance Room

En Kroppsterapi-behandling hos Balance Room passar både för dig som lider av fysiska smärtor i t.ex. rygg eller nacke, för dig som vill få hjälp att frigöra en mer känslomässig eller mental blockering genom kroppsbehandling, eller för dig som vill ha hjälp med någon psykisk problematik så som stress, ångest eller liknande.

Våra tankar, känslor och erfarenheter påverkar kroppen – och lagras i kroppen. Du känner säkert känslan av fjärilar i magen eller en klump i halsen. Det här är tydliga exempel på hur kroppen och känslorna är kopplade. På samma sätt sätter sorg, ilska och rädsla med sin avtryck i kroppen, och om de inte löses, uttryckas eller bearbetas kan hela kroppsintrycket fastna i kroppen i form av spänning och obalanser.

Kroppsterapi är en effektiv, djupgående och förlösande massageform. Behandlingsformen kombinerar akupressur, zonterapi, meridianmassage, muskelavslappning, andningsteknik och frigörande i leder. Genom att kombinera massage och terapi kan fysiska och psykiska spänningar lösas och ger härmed kroppen en chans att påskynda sin egen läkningsprocess.

Kroppsterapi är en behandlingsform som skapar utrymme för att se helhet där fokus ligger på både det fysiska och psykiska.

 

Boka en tid direk här

[bookly-form service_id=”9″ staff_member_id=”3″ hide=”categories”]

 

X