Succén Minska Stress med MediYoga fortsätter

“En viktig och njutbar stund bara för dig. Kirstine Skapar en varm och trygg atmosfär där man känner sig välkommen”  Lina – Kursdeltagare höst 2017

På torsdag startar vi höstens sista MediYoga Kurs som igen är FULLBOKAD.

Fick du inte plats på höstens sista Minska Stress med MediYoga, men är intresserad av att gå kursen med start i Januari, maila mig gärna för mer info och komma på intresse-listan ->
kirstine@balanceroom.se

FÅ HJÄLP MED DIN STRESS –
ÅTERFINN BALANS, RO OCH VÅLMÅENDE MED MEDIYOGA

Yoga är ett fantastiskt verktyg om man vill minska stressen i kroppen och främja återhämtning och läkning.

MediYoga är en lugn, inkännande och lätttillgänglig yogaform där vi jobbar med kroppen fysiskt, psykisk och själsligt. Den är speciellt utformad för att användas för stressreducering vid all form av stress. Nu presenteras ett bra och lätt program att börja med för att lära känna yoga både som terapi och som träningsform.

Yogapassen stärker kroppen och minskar stressen så att din kropp och ditt sinne kan fungera på bästa sätt. Målet med kursen är att skapa balans på djupet för att ge plats till den starka livskraft som finns inom oss.

När det ibland är stökigt och stressigt runtomkring oss handlar det ofta om att hitta tillbaka till det vi värdesätter och vill ha i livet. Att ta sikte på det och hitta tillbaka till mening, lust och välbefinnande i vardagen.

Yoga kommer att hjälpa dig skapa stabilitet och fokus för att öka förmågan att styra livet i den riktning som du önskar.

X