Ont i Nacken?

Stel och smärtande nacke eller skuldror är en problematik som jag ofta möter på kliniken. Ibland är det bara ett lokalt problem, men nacke och skuldror tar ofta stryk trots att grunden till problemet sitter någon annanstans.
Många som lider av stelhet i nacke och skuldror genomgår flera behandlingar lokalt där problemet upplevs, men problemen blir kvarstår eller blir återkommande. Ofta sitter nämligen roten till problemet inte där.

Mitt fokus ligger alltid på att se alla länkar i kedjan, att genomlysa leder och kopplingar i anslutning till området där problemet upplevs. Om länk eller länkar i kedjan inte har full och fri rörelse kan heller inte resten fungera optimalt. Nackproblem kan även upplevas som smärta i skuldrorna, ned längs ryggraden och ut i armarna.

En kroppsterapeutisk behandling hos Balance Room hjälper till att lösa upp spänningar i muskler och organ genom djupgående massage, stretch, akupressur samt tränar din andning. Tack vare detta hjälper vi kroppen att gå från ett stresstillstånd till ett tillstånd där kroppens egna läkande och återuppbyggande processer åter kan fungera.

[bookly-form category_id=”0″ service_id=”9″ hide=”categories”]

X