Utbildningar & Erfarenhet

  • Totum Kroppsterapi
  • Dansledare
  • Anatomi och fysik på Göteborgs universitet

Siri Hultkrantz
Totum Kroppsterapeut

Kroppsterapi är något jag önskar att varje människa har tillgång till. Vi behöver alla utrymme för oss själva- att bli sedda och hörda, och få vara med det som är.

Min egen upplevelse av att ta emot kroppsterapi har fått mig att inse värdet av att vara genuin mot mig själv och vara med det som känns inombords. I den upptäckten väcktes passionen att ge utrymme för detta hos andra och det är den finaste arbetsuppgift jag kan tänka mig. 

Jag är även cirkeldansledare och leder nu grupper i danser från världens många hörn. I cirkeldansen finns en gemenskap som binder oss samman bortom orden.

Jag har ett brinnande intresse för människor och ser det som en viktig aspekt i min roll som kroppsterapeut. Min utgångspunkt är att du som kommer till mina behandlingar ska få träffa en medmänniska med den högsta önskan om ditt välmående och din självläkning. 

Siri har även praktik i Höör och du kan läsa mer om Siri här: www.sidunkroppsterapi.com

kontakt

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X