Utbildningar

  • Kranio Sakral Terapi – pågående/Göteborg
  • HathaYoga 200h, Mandrem Indien
  • MediYoga Intruktör
  • Accessbars facilitator

Maria Landström
Yoga lärare

Jag kom först i kontakt med yoga för mer än 15 år sedan men det är under de senaste 7-8 åren som jag verkligen har fördjupat mig i yogan och gjort den till en viktig del av min vardag. Jag är så tacksam för att yogan hjälper mig på alla plan i livet och all den klarhet, glädje och sinnesro som den skänker mig på och utanför mattan. För mig handlar yoga om en inre resa och så mycket mer än att uppnå perfekta asanas. Yogan är ett sätt att leva eller att försöka låta livet leva genom mig, vilket jag ständigt behöver påminna mig om. Att våga släppa taget och känna tillit till att livet bär mig.
Jag har en Hatha 200 h teacher training från Ashiyana i Goa, Indien från 2016. 2019 har jag vidareutbildat mig inom Mediyoga, som under många år har haft en plats i mitt hjärta. Jag läser även en tvåårig utbildning i Kranio Sakralterapi. Meditationen och den inre närvaron går som en röd tråd genom de här vägarna jag har valt till att finna läkning och till att kunna dela med mig av det. Jag älskar att dela med mig av yogan och se hur positiv och välgörande den är för människor. Det är en gåva att se när deltagare har hittat hem till sitt innersta efter en yogaklass.

kontakt

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X