MediYoga Workshop København

NYHET: Gå gratis på Mediyoga med Kroppsterapi-klippkort

Kombinationen av Kroppsterapi och Mediyoga är helt unik. Det är ett möjlighet att möta dig själv på djupet på mere än ett sätt.
Jag har själv fått uppleva styrkan, utmaningen och kraften i att kombinera Kroppsterapi med MediYoga, när jag för några år sedan hade utmattningssydrom. Därför vill jag att du som har klippkort till Kroppsterapi-behandling hos Balance Room, utan ytterligare kostnad, skall ha möjligheten att uppleva styrkan i denna kombination på din egen kropp.

SÅ, har du klippkort till Kroppsterapi går du GRATIS på Mediyoga på måndagar under hela hösten kl. 9.30-10.30 Kom ihåg att anmäla dig på hemsidan, där du också kan se när det är uppehåll mm.

MediYoga är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som med grund i klassisk Kundaliniyoga kombinerar holistisk österländsk medicin med den moderna i väst. 

Yogaformen ordineras numera av flertalet svenska vårdinrättningar och företagshälsovårder i förebyggande insatser såväl som kompleterande terapi och rehabilitering för flertalet diagnoser såsom stressrelaterade stela nackar/axlar/ryggar, utmattningssyndrom, ryggsmärtor, andningssvårigheter, sömnproblem, lättare depression. MediYoga används reguljärt på alltifrån hjärtpatienter till långtidssjukskrivna.

MediYoga har vuxit fram genom flertalet forskningssamarbeten med bland andra Karoliska Institutet som i slutet av 90-talet inledde studier på Yogans läkande effekt på patienter med kroniska ryggsmärtor. Därefter har flertaliga vetenskapliga studier med positiv utgång genomförts i samarbeten med Institutet för Medicinsk yoga för att undersöka verkningsgrad på stressdiagnoser, ryggsmärtor och långtidssjukskrivna och just nu pågår större studier där yoga används på patienter diagnostiserade med Förmaksflimmer (Danderyd) och Hjärtsvikt (Karolinska). 

 

BOKA HÄR

[bookly-form service_id=”10″ staff_member_id=”4″ hide=”categories,staff_members,date,week_days,time_range”]

 

X