Utbildningar

  • Auktoriserad Totum Kroppsterapeut
  • Yoga lärare – Vinyasa Flow och Yin Yoga

kontakt

Maria Forni
Totum Kroppsterapeut och Yoga lärare

Under min uppväxt flyttade jag fram och tillbaka mellan Italien och Sverige. Det var underbart att ta del av båda länderna men ledde till att jag inte kände mig hemma någonstans.; Ett mönster som gjorde att jag hade en längtan men också en rädsla för att slå rot, då detta var obekant för mig.  Min trygghet låg i att alltid ”vara på väg”.

Att teckna, var tidigt ett sätt för mig att uttrycka mig kreativt. Det föll sig naturligt att efter gymnasiet utbilda mig till designer.  Vilket jag gjorde i Lund och Vancouver, Canada.

Höga inre såväl som yttre prestations krav under min utbildning ströp dock min skaparglädje. Det var i samma veva som jag fann yogan. Först som ett sätt att stretcha och komma ner i varv efter högintensiv träning. Men snart som ett verktyg att komma i kontakt med mina känslor.  Där på yoga mattan kom jag hem. Äntligen.

Jag har utforskat flera olika stilar av yoga och är lärare i vinyasa flow och yin. Vi lever i ett samhälle där vi konstant uppmuntras till att rikta uppmärksamheten utåt. Med yogan vill jag ge utrymme för mina elever att lyssna inåt, tillåta sig att känna och släppa taget om hur det ”ska vara”, eller ”ska se ut”.  Vi har alla våra unika mönster.  Och genom att bli medvetna om dem kan vi välja att kliva ur de som inte gynnar oss. Och då skapa balans. Kroppsterapi är förutom yoga ett utmärkt redskap för detta.

HAR DU EN FRÅGA ELLER VILL BOKA EN TID?

Skicka ett email via formulärat
eller direkt till:

kirstine@balanceroom.se

tel: 040-400 144

X