KURS : M.Y.M

M.Y.M är ett träningspass med ett kroppsterapeutiskt tänk utvecklat av Kirstine Ilum för att skapa harmoni, glädje och frigöra energi i kroppen. M.Y.M. är skapat för att omfamna det vackra i det o-perfekta, ge tillåtelse till egenkärlek, våga konfrontera våra eventuella rädslor och våga släppa på kontrollen. Vi ska återfinna vår kroppsliga frihet och ge plats åt kreativiteten.

Alla kan vara med, oavsett om benet är i gips, kroppskontrollen är sviktande eller rytm-känslan obefintlig ;). Det enda som behövs är lust. Lust att röra på kroppen och en nyfikenhet på vad din kropp kan och vill. Vi skall hitta glädjen i kroppen genom rörelse.

M.Y.M tar sin utgångpunkt i ett kroppsterapeutiskt tänk. Hur mår du idag? Kanske har du ont, kanske är du full av energi?
Träningspasset är upplagt för att du skall kunna finna din egen väg att utmana dig själv och låta de delar av din kropp, som kan må gott av att röra sig, få göra just det och komma närmare ett meditativt tillstånd. Fokus på andningen kommer att vara ledstjärna genom hela passet. Att låta kroppen röra på sig till skön musik är ett fantastiskt sätt att vara närvarande på!

Tillsammans tar vi de bästa delarna ur Yoga, Dans/rörelse och Meditation och gör det till harmonisk och meditativ träning. Vi lämnar passet boostade med en inre glöd och ett leende på läpparna.

 
KURS HÖSTEN 2018 – INSTÄLLD
M.Y.M kommer istället dyka upp på torsdag-kvällar som drop-in klass under hösten 2018

 

M.Y.M – Meditation and Yoga in Free movement
5 torsdagar kl. 19.30-21.00
30 aug – 27 sep
max 12 deltagare (kursen genomförs med anmälda 5 deltagare el. fler.)
Pris: 950,- (Early-bird-pris 760,- vid anmälan innan 10:e Augusti)

 

Intresse-anmälan kan göras per mail till info@balanceroom.se eller via kontakt-förmuläret nedan så försäkrar du dig om att bli kontaktad när M.Y.M dyker upp på Balance Room, som drop-in klass eller som kurs

X