Kroppsterapi och Ångest

Visste du att din kropp är en spegel av det liv du har levt?
Ditt psykiske tillstånd påverkar din kropp, och ditt fysiska tillstånd påverkar omvänt dina känslor, tankar och din sinnesstämning.
En Kroppsterapi-behandling hos mig tar utgångspunkt i en holistisk syn på kroppen och människan. Det är en behandling som tar hänsyn till var du är, där och då. Därifrån behandlar vi det som du känner dig redo att gå på djupet med och som vi kan arbeta med.
“Jag har äntligen börjat lära mig att andas, släppa taget och ta till mig livet. Länge har jag förstått det i teorin men det är så svårt att känna det i hjärtat, i kroppen. I flera år har jag lidit av ångest och panikångest. Och även om jag inte låtit det stå i vägen för det jag velat göra har känslan hela tiden hängt över mig som en påminnelse om att det är något som är fel och jag har sällan kunnat njuta fullt ut. Kirstines kroppsterapi har varit och är en stor hjälp på min resa att möta mina känslor och finna närvaron i mig själv. Jag upplever en dämpad ångest och har blivit mer medveten om mönster hos mig själv. Kirstines bemötande är professionellt, personligt och genuint. Hon har själv mycket erfarenhet och jag beundrar sättet hon äger sin egen historia. Jag är så tacksam för att ha mött dig Kirstine.”
Maria, Klient på Balance Room
Är du nyfiken på vad en kroppsterapi-behandling kan göra för dig är du alltid välkommen till att kontakta mig för att höra mer på 040-400-144 eller helt enkelt boka en tid.
X