Gratis Yoga streaming, meditationer och tips till en svår tid

Här kommer en liten hälsning från mig mitt i denna märkliga tid som vi tillsammans, men var och en för sig, går igenom.
Jag vet att det för många kan vara en extremt överväldigande situation. Ångesten, otryggheten, bekymringarna och den spiral som kan vara så lätt att hamna i, bryter ner kroppens styrka och immunförsvar. Samtidigt är det viktigt att inte trycka ner och förkasta dessa känslor, det är viktigt att ge dom plats, både dina egna och dem hos dina nära och kära. Grounding, omsorg om dig själv och acceptans kan vara nyckeln till att komma igenom denna speciella tid.

Balance Room håller fortfarande öppet
både för behandlingar och Mediyogan på torsdagar 12.00-13.00. Så länge det känns meningsfyllt eller tills eventuella allmänna rekommendation ändras. Gällande Mediyogan, så drar jag ned på antalet deltagare, så kom ihåg att boka din plats via bokningssystemet(senast 3 timmar innan).
Vi har utarbetat uppdaterade Förhållningsregler som gäller för ALLA oss på Balance Room, anställda som klienter – du hittar dom här

Kirstine öppnar upp för Konsultation på Distans
Jag vet att det kan vara ensamt att vara i karantän och vissa känslor blir förstärkta. Därför kommer jag från och med 23 mars även att erbjuda 30-minuters konsultationer via telefon eller Zoom (video-samtal), priset är 300kr för 30 min -du kan boka genom att svara på detta mail eller via bokningssystemet (Kroppsterapi > Konsultation 30 min).

Alla klippkort & presentkort automatiskt förängda
Har du behov av att pausa dina behandlingar eller yoga hos oss går det såklart bra. Alla klippkort och presentkort till Kroppsterapi och yoga är automatisk förlängda från och med 16 mars med så lång tid denna kris kommer att pågå.
Är du i eller någon i ditt hushåll i riskgrupp, eller känner du dig sjuk tycker jag att du skall stanna hemma från behandling.
Balance Room inför tillfälligt fri avbokning på behandlingar och klasser för de klienter som känner sig sjuka eller oroliga för eventuell smittorisk – ring till mig på 040-400 144 eller maila till kirstine@balanceroom.se

Tips & träning på distans från oss på Balance Room
Inne på Balance Room´s Facebook-sida har jag startat en stängd Facebook-grupp vid namn Vardags-Rörelse – övningar och meditation för en stark kropp och lugnt sinne. Det är fritt för alla att vara med, följ länken och bli medlem!
I gruppen lägger vi upp meditationer, yoga-pass live på FB-live och tips om punkter du själv kan stimulera som ger större välmående.I denna vecka (v. 12) planerar vi 3 yoga live-stremingar med mig och Maria Forni. Jag hoppas att gruppen kan bli ett ställe som ni kan besöka när vi nu inte kan ses lika mycket ute i verkliga livet -det är viktigare än någonsin att vi rör på oss tillsammans och var för sig. Du är varmt välkommen att vara med!Gruppen är för alla och det kostar inget. Live-yoga-klasserna är donations-baserade. Du hittar gruppen här: https://www.facebook.com/groups/vardagsrorelse
Varmt välkommen till oss på Balance Room
Oavsett om det är ett fysiskt besök eller på distans.
Ta nu väl hand om er själva, och ta hand medmänniskor i din närhet. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta.Med kärlek, Kirstine
X