Event : Från nyhetsankare till Yogaguru

Möt Ulf Wallgren

Låt dig inspireras till att hitta annat sätt att leva! Ett liv där du mår bättre, är gladare och är mer medveten om vem du innerst inne är som person.

Möt Ulf Wallgren, tidigare programledare vid Sveriges Television, bland annat på Rapport och Aktuellt, i workshopen ”Från nyhetsankare till yogaguru” söndagen den 3 mars här på Balance Room i Malmö.

Med hjälp av Mediyoga, en helande och läkande yogaform som används i allt större utsträckning inom svensk sjukvård, så lämnade Ulf det hektiska livet inom media bakom sig för att börja jobba som yogalärare.

Vi inleder workshopen med ett mjukt och skönt mediyogapass som alla kan göra eftersom du lika väl kan sitta på en stol som på en yogamatta. Sen berättar Ulf om den tuffa tiden i rampljuset där stress och tunga arbetstider ledde till utbrändhet och depression. Med allvar men också med humor och glädje berättar han om den långa vägen fram till ett nytt liv.

Ulf arbetar idag på Göran Boll Yogainstitut, yogastudion Yogamana och på Friskvården på Sveriges Television i Stockholm där han lär ut yoga som ett sätt att hitta balans i livet. Han föreläser också om stress och mediyoga och leder yogaresor inom Sverige och utomlands.

 

Plats: Regementsgatan 14 3 våning
Tid: 10.00-14.00
Pris: 550 inkl. fika
anmälan: info@balanceroom.se

 

( läs mer om Ulf och hans yoga på www.ulfwallgrenyoga.se och på Ulfs Facebook-sida Ulf Wallgren Yoga och Instagram.)

 

X