Carloline Ask

Utbildningar og Kurser

  • Auktoriserad Totum Kroppsterapeut 2002
  • Reiki Holy fire 1, 2018,
  • Reiki intuitive level 1 och 2, 2019
  • Kundalini Reiki 2, 2020
  • Shamansk 2-års utbildning 2023 – 
Jag älskar och är så fascinerad av kroppen och dess koppling med det psykiska och emotionella!
 
Mitt intresse för vad som händer i kroppen, vad den håller och hur det uttrycker sig har kommit på senare år men har sitt ursprung i att jag fick Chrons sjukdom(tarmsjukdom) när jag var 14 år. Jag visste inte då men den skulle bli som en vägvisare genom livet och grunden till mycket av det jag är, dras till och vill arbeta med.
Jag har kunnat gå baklänges tillbaka och förstå varför jag blev sjuk överhuvudtaget, varför det blev min tarm och när i olika skeden i mitt liv den har blossat upp och kunnat se den ta olika former och uttryck genom åren i takt med min egna utveckling.
 
Det har varit en riktigt jobbig resa men jag skulle aldrig vilja vara utan den, då jag aldrig hade fått all den ovärdeliga förståelse och kunskap min kropp besitter.
Och tack var den, var det kroppsterapeut jag skulle bli!
 
När jag påbörjade min spirituella resa, blev jag väldigt känslig för energier samtidigt som jag intresserade mig för att vrida och vända på det mesta och hitta perspektiv på situationer, känslor och människors beteenden. Detta bearbetades genom min kropp och i det kunde jag börja på riktigt djupdyka genom min kropp på olika nivåer.
 
Healingen kom när jag hade använt upp min egna energi på att hjälpa och stötta nära och kära och var i Indien på en 10-dagars ayurvediska detox. Min yogaläraren där var reiki master och jag fick min första initiering. 
 
Gjorde sen min andra initiering i Berlin där jag också fick min kundalini Reiki aktiverad.
Nu, några år in så har mitt sätt att utföra healing blivit mer intuitivt där jag kanaliserar healing energi från inte bara en men flera källor!
 
jag erbjuder nu också att erbjuda mer mag-fokuserade kroppsbehandlingar, så till alla som har problematik med mag-,bukområdet, se hit!


Med värme , Caroline