Balance Room´s förhållningsregler med hänsyn till minimerande av smittspridning.

Våra klienters välmående är kärnan i Balance Room´s verksamhet.
I nuvarande situation följer vi noggrant utvecklingen och de rekommendationer som ges från Sveriges Folkhälsomyndighet och regering samt utökar vår information till klienter och anställda gällande hygienföreskrifter och minimerande av smittspridning.

 

Då Kroppsterapi och Yoga stärker vårt immunsystem, och våra klienter kommer till oss för att få hjälp att må bättre, har vi beslutat att, med utökade försiktighets- och informationsåtgärder nedan för personal och klienter, fortsätta vår verksamhet med behandlingar och klasser tills eventuella allmänna rekommendation ändras.
Låt oss ta hand om varandra med kärlek och respekt.

 

Förhållningsregler som gäller för ALLA oss på Balance Room, anställda som klienter

 

  • Om du känner dig sjuk, framför allt med minsta symptom av hosta &/ feber –STANNA HEMMA!
    Av- och omboka din behandling eller klass.
  • Balance Room inför tillfälligt fri avbokning på behandlingar och klasser för de klienter som känner sig sjuka eller oroliga för eventuell smittorisk
  • Tvätta dina händer noggrant vid ankomst till Balance Room
  • Vid behov av att hosta eller nysa, gör det i ditt armveck
  • Tork av din yogamatta före och efter klass med rengöringsspray vi tillhandahåller, eller välj att ta med din egen matta

 

Vi på Balance Room har alltid starka rutiner för en mycket god hygien för anställda och klienter och i dessa tider utvidgar vi dessa ytterligare för att göra allt vi kan för att ha en så säker miljö som möjligt.

 

Generellt vet vi att rädsla försvagar vårt immunsystem. Så låt oss alla fokusera på de saker vi kan påverka för att boosta vårt immunsystem och öka vårt välmående, även om de kan kännas fundamentala. Rörelse, andning, solsken, vila, vår kost och inte minst vårt mindset.
Vi människor är oerhört motståndskraftiga, adaptiva och starka.

Awareness is key.

 

med kärlek – Kirstine ilum

X