Așa Gylling Hallén

Utbildningar og Kurser

  • Auktoriserad Totum Kroppsterapeut 2002
  • Decision Dynamics:
    • Certifiering – Karriärprofil – 2022
    • Certifiering – Kultur/Passformsprofil  – 2023
  • Individuell coaching – We Create – 2015
  • Doula utbildning – http://www.familjestunden.com/ – 2010

Jag är en öppen, högkänslig person som älskar att lyssna på och hjälpa andra. 

Kroppsterapi har för mig visat sig vara ett fantastisk sätt att kunna hjälpa andra att öppna upp, få eller dämpa energi samt hantera oro, smärta och spänningar i kroppen. 

I mer än 20 år har jag arbetat i en bransch som är fantastisk. Med IT och Programutveckling. Det är ett område som är nödvändigt och viktigt för utveckling och framåtanda i samhället i stort. 

Det kommer dock med högt tempo, ständigt nya idéer som skall realiseras och utmaningar i att hinna med allt man vill. 

Om man som jag är präglad av att prestera, leverera och vara duktig hela tiden, finns det inga gränser för hur mycket man kan arbeta – både i antal timmar och mängden tankar och problemlösning som hjärnan hanterar både dag och natt. 

Jag tog slut. Först en gång och sedan en gång till. 

Jag var tvungen att tänka om och lära mig nytt. Under alla dessa åren har jag fokuserat mycket på människorna jag arbetat med. Stöttat dem, coachat dem, lyssnat på dem och hjälpt många över hinder samt komma vidare i sina karriärer och även att bearbeta trauman.

Jag snubblade över Totum Kroppsterapi – gick på ett par behandlingar och beslutade mig för att gå utbildningen. Det är det bästa jag har gjort. Att förstå hur kropp och psyke hänger ihop med kroppen är så spännande och en viktig del i min resa att själv må bättre och komma tillrätta med att hitta balans i mitt liv. 

När jag med min yrkeserfarenhet i kombination med olika kurser i coaching och verktyg för hur olika personer fungerar i arbetslivet kopplar ihop detta med Kroppsterapi – så finns det stora möjligheter att hjälpa andra till att finna sin väg till bättre balans med både fysiskt och psykiskt välmående. 

kontakt