En Magisk Morgon

Känner du igen dom? Vårkänslorna –  den nya och bubblande energin? 

Inom den Kinesiska medicinen (TKM) är våren relaterat till träelementet och de unga gröna växtknopparna som symboliserar viljan att leva och ”bli till”.

Träelementet är ett som söker sätt att växa och expandera. Trä varslar livets början, vår och knoppar, sensualitet och fruktbarhet.

I kinesisk medicin är trä associerat med negativa känslor av ilska, irritation, frustration, bitterhet Men också positiva känslor av Handlingskraft, kreativitet, att kunna sätta gränser optimism och tålamod.

Jag känner denna bubblande kreativitet och handlingskraft inom mig just nu som tiden är rätt till att komma ut ur vinteride och börja sätta nya projekt igång. 🙂

Jag saknar att se er på yoga i Guldrummet och det ser ut som att det får vänta ett litet tag till innan vi kan yoga inomhus tillsammans igen. Som tur är blir det allt ljusare och varmare så jag presenterar och inviterar härmed er till i första omgång 4 möjligheter/datum i April och Maj till att dela en magisk morgon med mig.

 

Varmt välkommen till En Magisk Morgon. 

Meditation och havsbad. 
Vi möts på Ribban – brygga 4  kl. 7.00 

Jag guidar en meditation och kanske lite rörelse, beroende på temperatur och temperament, i ca. 30 minuter finns möjligheten att ta ett morgondopp i havet för dem som har lust.

Obs. Anmälan online stänger kl. 19.00 kvällen före. Vill du anmäla dig efter at online bokningen stängt, så maila til mig på kirstine@balanceroom.se så bokar jag in dig om det finns plats.

Ta med: Något att sitta på – meditations-pude / yoga matta en pall eller liknande. Klä dig efter väder. Badkläder och handduk om du ska i vattnet.

 

Datum: 

21 April
5 Maj
19 Maj
26 maj
Plats: Ribban Brygga 4
Tid: 07.00
Pris: 50 kr.

Betalas vid anmälan med swish 123 442 3455 eller paypal: paypal.me/balanceroom

Boka: www.balanceroom.onlinebooq.se => WORKSHOPS & KURSER
Max 9 deltagare (pga corona restriktioner)

X